Book your stay with 10% discount! Use: HLP10

Huisregels

Algemene regels: 

1. Blijf in geval van brand kalm. Meld brand direct bij de receptie en verlaat het pand.

2. Bij incheck dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Inchecken is mogelijk voor personen ouder dan 18 jaar.

3. Op diverse plaatsen binnen het hotel hangen camera’s. Een ieder die zich in ons hotel bevindt, stemt toe in het maken van opnamen. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.

4. Het hotel is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.

5. De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werken zijn/ kunnen niet aansprakelijk worden gesteld door enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

6. Alle aanwijzingen van medewerkers van het hotel, die verband houden met de huisregels dienen te worden opgevolgd. Opmerkingen kunt u bij de bedrijfsleiding melden.

7. Bij calamiteiten aanwijzingen volgen van het personeel van het hotel.

 

 

Het is verboden om:

1. Nooduitgangen te gebruiken als er geen brand is.

2. Eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van het hotel kan men aansprakelijk gesteld worden voor reparaties- en/ of vernieuwingskosten.

3. Verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben.

4. Overlast te veroorzaken aan een ander in, of om het hotel o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook vooral tussen 22:00 uur en 08:00 uur.

5. Andere hotelgasten te storen door luid geluid in hotelkamers, gangen en openbare ruimtes te maken.

6. De kamer te bezetten met meer dan het aantal personen waarvoor gereserveerd is.

7. Te roken op de kamer. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt op de kamer zijn wij genoodzaakt USD 100 reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen wij de voorrijkosten van de brandweer USD 100  aan u doorbelasten.

8. Bepaalde versiering te gebruiken in de kamers zoals bijvoorbeeld confetti. Bij de receptie kunt u informeren welke decoratie wel of niet is toegestaan.

9. Kaarsen/wierook aan te steken op de kamer in verband met het brandalarm en brandgevaar (het beveiligingssysteem wordt direct geactiveerd).

10. De kamer te huren op uw naam zonder dat u zelf in de kamer verblijft.

11. Ongeregistreerde gasten te ontvangen in de kamer.

12. Huisdieren mee te nemen.

 

 

Reglement kamers:

1. Roken is in het gehele hotel niet toegestaan. Bij overtreden van deze regel brengt het hotel u USD 100 in rekening voor de extra schoonmaakkosten en/of geleden schade.

2. Het is absoluut verboden kaarsen/wierook aan te steken in verband met het brandalarm en brandgevaar (het beveiligingssysteem wordt direct geactiveerd).

3.Bepaalde decoratie, zoals bijvoorbeeld confetti, is niet toegestaan in de hotelkamers. Vraag bij de receptie of uw decoratie is toegestaan. Extra schoonmaakkosten of technische mankementen naar aanleiding hiervan zal voor rekening van de gast zijn.

4. Op de Standaard- en Comfort kamer zijn maximaal 2 personen toegestaan. In de DeLuxe kamer maximaal 4 personen. In de Familiekamer maximaal 5 personen. Indien u een baby wenst mee te nemen, kunnen wij een kinderbedje plaatsen. Kinderen onder de 12 jaar zijn toegestaan, mits 1 volwassene hierbij aanwezig is. Het meenemen van kinderen/ baby’s is geheel op eigen risico.

5. Inchecken kan vanaf 15:00. Uitchecken is uiterlijk om 11:00, waarna wij de kamer zullen controleren.

6. Bij beschadiging, vermissing of vernieling van eigendommen van het hotel, leidt tot onmiddellijke verwijdering aansprakelijkheidsstelling en/of aangifte bij de politie.

7. Wij vragen voor de kamersleutel uitgifte een borg van USD 50 contant, of het achterlaten van een print van uw creditcard, ter garantie. De borg zullen wij bij uitcheck retourneren, mits de kamer in de juiste staat wordt achtergelaten.

8. Het overleggen van een geldig ID bewijs of paspoort is verplicht.

9. Het gebruik, verhandelen of in het bezit hebben van verdovende middelen (in welke vorm dan ook) is verboden. Bij het gebruik van en het handelen in drugs schakelt de hoteldirectie de politie in, en kan overgaan tot verwijdering zonder teruggaaf van betaling.

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de directie van het hotel.

 

Faciliteiten

 

 • alle kamers zijn niet-roken
 • gratis WiFi
 • bureau of (klap)tafel
 • televisie
 • kluis
 • eigen badkamer
 • douche, wastafel, toilet
 • haardroger bij de receptie te verkrijgen
 • strijkvoorzieningen via receptie
 • waterkoker op aanvraag

Toegankelijkheid

Slechts een beperkt aantal van onze kamers bevindt zich op de begane grond. De overige kamers zijn alleen per trap bereikbaar. Bent u moeilijk ter been of heeft u veel of zware bagage, vermeldt dit dan bij uw boeking, zodat wij daar, indien mogelijk, rekening mee kunnen houden.

Onze services

 • 9 kamers
 • 1 loft
 • een lounge
 • parkeerplaatsen bij ons voor de deur
 • dagelijkse housekeepingservice
 • gratis WiFi in het gehele hotel
 • Toeristische informatie over Suriname
 • Afgesloten bagagekamer
 • fietsverhuur


Ontbijt

Rustig wakker worden in het hotel met een kop koffie en een op maat gemaakt ontbijt zonder aan de tijd te denken? Dan kan met onze breakfast bag to-go.

 

Late check-out

Uitslapen en laat uitchecken tot 14:00 kan voor een meerprijs van €25,00 (op basis van beschikbaarheid). Vraag de receptie voor de mogelijkheden 
 

Language